LÍDREM V LEHKÉM STAVEBNICTVÍ DÍKY PRŮLOMOVÉ TECHNOLOGII TVÁŘENÍ

Díky průlomovým inovacím v technologii tváření se společnost weba Werkzeugbau etablovala jako vedoucí síla v oblasti lehkých konstrukcí. Své zákazníky podporujeme jako poskytovatel komplexních řešení s rozsáhlými možnostmi výroby nástrojů, které pokrývají celý proces tvorby hodnot. Naše nabídka sahá od vývoje, konstrukce, obrábění a výroby až po sériovou výrobu a pokročilé techniky spojování a svařování, čímž zajišťujeme komplexní služby. Jádrem našich odborných znalostí je dynamický duch vývoje a inovací, doplněný o závazek neustálé optimalizace. Klademe velký důraz na odpovědné a udržitelné obchodní postupy.

Naše přednosti

NAŠE ŠPIČKOVÁ KVALITA

Naším cílem je neustálé zlepšování a inovace. Díky pevnému systému kontroly kvality se snažíme neustále dosahovat lepších výsledků při výrobě forem. Analýzou zpráv o kvalitě a zpětné vazby od zákazníků aktivně identifikujeme oblasti, které je třeba zlepšit. Abychom prokázali náš závazek ke kvalitě, bezpečnosti a ochraně životního prostředí, využíváme komplexní systém řízení. 

 dozvědět se více 

NAŠE POBOČKY

Naše kombinace odborných znalostí, přizpůsobivosti a efektivní výroby nám umožňuje rychle proměnit nápady v řešení na míru. Více než 300 zaměstnanců ve třech našich pobočkách v Evropě zaručuje nejvyšší kvalitu výroby nástrojů a systémů. Homogenita našeho softwaru a strojů poskytuje dokonalé prostředí pro výrobu vašich lisovacích nástrojů. Díky naší síti a kapacitám nabízíme komplexní řešení a vynikající zákaznický servis.

zobrazit pobočky

DALŠÍ INFORMACE